NVIDIA

Project details

  • Phase I – 500,000 s.f. Office Building
  • Construction Began July 2015

Sares Regis  is working with NVIDIA to develop a new corporate campus at San Tomas Expressway and Walsh Ave, across from the company’s existing campus in Santa Clara.

The design consists of parking that will be provided on two podium levels, which allows for additional usable green space throughout the site.  NVIDIA’s desire to foster serendipitous interaction amongst the employees who will occupy the building is the genesis for the 250,000 s.f. contiguous floor plates.  Natural daylighting will be provided throughout the workspace via a network of skylights.  In alignment with NVIDIA’s commitment to sustainable practices, the project team is committed to reducing waste and incorporating smart, innovative design ideas throughout all systems.  Targeting LEED Gold certification.

DEVELOPMENT TEAM

Owner
NVIDIA Corporation

Development Manager
SRGNC CRES, LLC

Architect
Gensler

General Contractor
Devcon Construction, Inc.